Fördelar med Spabad

Premiumspa har jobbat med Spabad under många år och har därför lärt oss vad som uppskattas ute hos våra kunder. Vi har listat några av sakerna som kunderna upplever absolut bäst med ett Coast Spa.Hälsa

En massagestund i ditt spabad reducerar stress, stimulerar blodcirkulationen, löser upp muskelspänningar och mjukgör, ger temporär lindring av Artrit och hjälper till att behandla och hela muskelskador.


Massage

Varmt vatten under högt tryck mot dina trötta muskler, ger en riktigt skön och stimulerande effekt, likt det du upplever under en massagebehandling hos din massör, en massör kostar en massa pengar och dessutom kan det vara svårt att få tid hos en, just när det passar dig.


Förbättrad sömn

Människan behöver sova mellan åtta till tio timmar per dygn. Tyvärr så är det många som har svårt att somna på grund av det stressiga liv som många lever idag. En daglig stund i spabadet på kvällen innan läggdags kan hjälpa dig att få den avslappning inför nattens sömn


Socialt liv

Att bjuda in vännerna på ett spabad är ett betydligt enklare än att stå och laga en middag till dom. Du kommer att märka att ditt CoastSpa, snabbt kommer att bli din "sociala hub" för din familj och vänner.


Familjen

Vill du få veta hur dina barn har haft det i skolan eller hur det gått på träningen? Ett Spabad är den perfekta platsen för att ventilera dagens aktiviteter med dina nära och kära.


Artrit behandling

Många doktorer rekommenderar varmt hydroterapi - avkoppling i varmt vätten - som en del av behandlingen för kronisk artrit smärta (vilken också kan inkludera fysioterapi, hypnos och medicinering).


Investering

Ett Coast Spa kommer alltid att se bra ut på i din trädgård, speciellt om du valt kabinettfärg och skalfärg för att matcha din omgivning. Precis som en snygg och praktisk köks eller badrums renovering , kommer ett attraktivt, kvalitets Spa från Coast Spas att tillföra estetik och mervärde till din fastighet.